Go to top
 • nl
 • en
 • We care beyond vision

  Voor een duurzaam inspectie resultaat

  Verpakkingsinspectie

  Als producent wil je de beste producten leveren aan jouw klanten. Foutieve verpakkingen, terugroepacties, stlstand en herstelwerkzaamheden kosten geld en energie. Kobobss helpt organisaties dit te voorkomen en garandeert borging van het verpakkingsproces.

  Met onze eigen ontwikkelde ViTrack software realiseren wij structurele verbeteringen in het productieproces en het controleren bij het verpakken van jouw producten. Van grondstoffen tot en met de pallet met eindproducten.

  Het resultaat: tijdwinst, afvalreductie, kwaliteitsborging en een uitstekend klantimago.

  Onze aanpak >

  PackCheck Platform

  Het PackCheck Platform is breed inzetbaar en modulair toe te passen. Speciaal ontwikkeld voor de beheersing van het verpakkingsproces en de controle hierop.

  Bekijk PackCheck Platform >

  PackCheck Machines

  Ons PackCheck assortiment bestaat uit verpakking insepectiemachines voor kwalitietiswaarborging en procesoptimalisatie in productie en techniek door camera, barcode en gewichtsinspectie.

  Bekijk alle machines >

  Kwaliteitswaarborging en procesoptimalisatie in productie & logistiek.

  Door camera, barcode en gewicht inspectie.

  Zo doen we dat >

  Wanneer kies je voor inspectie-automatisering?

  Als je producten (met allergenen) produceert en verpakt, is de controle op juistheid van groot belang. Je wilt een terugroepactie voorkomen en de klanttevredenheid verhogen. Dit doen wij door ieder product dat jouw klant ontvangt volledig te controleren. Naast de controle op jouw producten, wil je ook inzicht in de waardevolle productie-informatie en indien nodig hierop bijsturen.

  'Ons proces nog beter geborgd'

  Voor onze locatie in Warmenhuizen waren wij op zoek naar een kwaliteit controle systeem op onze verticale verpakking machines. Voor alle zakken met groenten wordt de juistheid van de gebruikte folie, codes en labels gecontroleerd!

  Uit de selectieprocedure is Kobobss uitgekozen om deze oplossing voor ons te leveren. Het resultaat is een naadloos geïntegreerd systeem compleet automatisch verstelbare camera’s. Voor de beheerder en gebruiker van het systeem is het live web-dashboard beschikbaar voor inspectie resultaten.

  Een hele mooie oplossing!

  Vezet – Warmenhuizen

  Complexiteit met goed resultaat

  Industrieel ontwerp en mode komen samen in pocket-sized essentials van Secrid. Gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mensen en het milieu. Een echt partnerschap, samen met Secrid zijn diverse oplossingen bedacht, ontworpen, gemaakt en in gebruik genomen. Track & Trace oplossingen voor het logistieke vraagstuk tot hoogwaardige oplossingen om de kwaliteit van het product te waarborgen. 

  “Het is een tot nu toe ontzettend complex maar ook fantastisch project geworden! Ik ben positief over de ondersteuning en hulp die ik tot nu toe ontvangen heb in dit project” aldus Thomas Boogert

  Thomas Boogert, Secrid

  De kwaliteit van ons product wordt gewaarborgd door deze oplossing

  De Oliebron is een van de grootste onafhankelijke producenten van smeermiddelen in West-Europa. Haar klantenkring bestaat uit grote oliemaatschappijen en smeeroliehandelaren. Door een combinatie van een zeer breed smeerolieassortiment, diverse verpakkingslijnen en klant specifieke etiketten zijn de mogelijkheden daarbij haast eindeloos.

  Om de kwaliteit van de producten en de verpakkingen te waarborgen heeft Kobobss een PackCheck Flex oplossing geleverd. Het etiket en de doppen worden gecontroleerd op juistheid, kwaliteit en het juist positioneren.

  een mooie oplossing om onze automatische lijn kwalitatief te borgen. Goed project Kobobss!” aldus Hans van den Bosch

  Hans van den Bosch, De Oliebron

  Waar anderen stoppen, durft Kobobss een stapje meer te zetten

  Moba, wereldwijd toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. 

  In het proces van automatisering en robotisering is er behoefte aan het identificeren van om-dozen. Door Kobobss is de PackCheck Plus ontwikkeld en is er gebouwd aan een solide oplossing voor de ei-industrie. Wereldwijd inzetbaar met de ondersteuning van ons support team. 

  MOBA

  Wat wij belangrijk vinden

  Aandacht

  We vinden het belangrijk om voor onze producten te blijven zorgen. Daarmee zorgen wij niet alleen voor onze oplossingen, maar ook voor jouw proces.

  Loyaliteit

  Bij Kobobss zijn wij oprecht, toegewijd én trots om een loyale en betrouwbare partner voor jou te zijn. Wij leveren op een open en eerlijke manier toegevoegde waarde aan jouw proces.

  Deskundigheid

  Omdat onze oplossingen in huis geproduceerd worden, doen we dit ook met onze software. Je kunt te allen tijde vertrouwen op onze kennis en vaardigheden, waarmee we altijd voor jou klaar staan.

  Trots op de opdrachtgevers die we hebben: