Go to top
 • nl
 • en
 • Klantreis

  Samen maken we de reis vanaf de opdracht naar een succesvolle oplevering. Tijdens dit proces werken wij samen,
  zijn wij vanaf het begin betrokken, kennen wij het vraagstuk en vinden de juiste oplossing. 

  Stap 01

  Kennismaken met onze oplossing

  Jouw vraag wordt samen besproken en getest op haalbaarheid. De oplossing en het plan worden gepresenteerd en door jouw goedgekeurd. 

  Samen met onze projectmanager starten we het project. Wij schrijven het projectplan, maken de projectplanning en zorgen ervoor dat alle punten van het project zijn besproken en de verwachtingen van de oplossing bekend zijn. 

  Stap 02

  Samen van start

  Stap 03

  Wij bouwen jouw oplossing

  Jouw oplossing wordt door ons gebouwd. De volledige productie van jouw oplossing vindt bij Kobobss in huis plaats, zowel mechanisch, elektrisch als de software.

  De FAT (Factory Acceptance Test) vindt plaats bij ons in Yerseke. Vanaf daar doorlopen en testen we de oplossing zoals deze is besproken. Een belangrijke stap in de reis om de installatie op jouw locatie straks zo soepel mogelijk te laten verlopen. De succesvolle FAT wordt afgesloten met de ondertekening van het FAT-document. Een stap dichterbij de oplossing op jouw locatie. 

  Stap 04

  Klaar voor installatie

  Stap 05

  Installatie

  De installatie op jouw locatie vindt plaats, de turnkey oplossing wordt in jouw productielijn geïntegreerd en alle software koppelingen worden getest. 

  Een belangrijk onderdeel van onze installatie is het trainen van de beheerders van het systeem. Wij zorgen dat jouw medewerkers volledig vertrouwd zijn met onze oplossing. 

  Stap 06

  Eén geheel met elkaar

  Stap 07

  Succesvol opgeleverd

  Jouw oplossing is live! Na een succesvolle SAT (Site Acceptance Test) is de oplossing in gebruik genomen en kunnen jullie gerustgesteld produceren. Vanaf nu is ieder product volledig gecontroleerd. 

  In veel gevallen blijven wij nog even aanwezig voor ondersteuning op je locatie om de opstart en in gebruik name van de oplossing vlekkeloos te laten verlopen. 

  Enthousiaste Klant

  Onze reis eindigt niet bij de oplevering, wij blijven betrokken bij onze oplossing in jouw productie.
  Al jouw producten, die jullie met zorg hebben geproduceerd, worden met de juiste kwaliteitsgaranties naar
  jouw klanten verzonden. Dat is een hele geruststelling.

  Wij beseffen dat jij je wilt concentreren op jouw bedrijfsvoering en wilt doen waar jij goed in bent.
  Dit is exact waar onze Customer Care afdeling met de volgende diensten waarde toevoegt:

  • Customer Service
  • Spare Parts Service
  • Inspectie en Service Contracten

  Ondersteuning bij het traject of jouw oplossing?

  Kobobss gaat voor kwaliteit én service. Wij leveren de inspectieoplossing, installeren deze, maar leveren ook nazorg. Wij leveren service en support op jouw locatie, leveren onderdelen en zorgen voor updates en ondersteunen je met de oplossing als je dit wenst. De service van Kobobss is maatwerk. We bespreken de mogelijkheden tot in detail, zodat jij krijgt wat je nodig hebt.

  Lees meer >

  Trots op de opdrachtgevers die we hebben:

  Operators kiezen voor het Kobobss systeem

  Rijk Zwaan, een internationaal groenteveredelingsbedrijf met ruim 3000 medewerkers in 30 verschillende landen. Reeds sinds 2017 draaien onze systemen bij Rijk Zwaan, hierbij is het proces geautomatiseerd. Wat aan het begin erg lastig was, is uiteindelijk uitgegroeid tot een mooie oplossing. De operator is in dit proces het allerbelangrijkste geweest. Door een goede projectmanagement aanpak, is het project tot een succes gekomen.

  “De operators vragen juist naar het systeem van Kobobss, het is erg fijn om hiermee te werken.” alsdus Gert-Jan Geschiere.

  Gert-Jan Geschiere, Rijk Zwaan

  'Ons proces nog beter geborgd'

  Voor onze locatie in Warmenhuizen waren wij op zoek naar een kwaliteit controle systeem op onze verticale verpakking machines. Voor alle zakken met groenten wordt de juistheid van de gebruikte folie, codes en labels gecontroleerd!

  Uit de selectieprocedure is Kobobss uitgekozen om deze oplossing voor ons te leveren. Het resultaat is een naadloos geïntegreerd systeem compleet automatisch verstelbare camera’s. Voor de beheerder en gebruiker van het systeem is het live web-dashboard beschikbaar voor inspectie resultaten.

  Een hele mooie oplossing!

  Vezet – Warmenhuizen

  Complexiteit met goed resultaat

  Industrieel ontwerp en mode komen samen in pocket-sized essentials van Secrid. Gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mensen en het milieu. Een echt partnerschap, samen met Secrid zijn diverse oplossingen bedacht, ontworpen, gemaakt en in gebruik genomen. Track & Trace oplossingen voor het logistieke vraagstuk tot hoogwaardige oplossingen om de kwaliteit van het product te waarborgen. 

  “Het is een tot nu toe ontzettend complex maar ook fantastisch project geworden! Ik ben positief over de ondersteuning en hulp die ik tot nu toe ontvangen heb in dit project” aldus Thomas Boogert

  Thomas Boogert, Secrid