Go to top
 • nl
 • en
 • De totaaloplossing

  Een snelle en optimale orderverwerking van goederen.

  Kenmerken:

  Barcode

  ERP integratie

  Order verificatie

  Hoogte en aantallen

  Cloud opties

  Snelheid

  Een echte verbetering

  Dit systeem is een goede verbetering, betrouwbaar en snel. Kobobss heeft een naadloze database integratie gerealiseerd in een prima samenwerking.

  Het systeem zelf is zeer eenvoudig te gebruiken door onze mensen, waarbij de snelheid ons proces enorm ondersteund.

  Syngenta

  Complexiteit met goed resultaat

  Industrieel ontwerp en mode komen samen in pocket-sized essentials van Secrid. Gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mensen en het milieu. Een echt partnerschap, samen met Secrid zijn diverse oplossingen bedacht, ontworpen, gemaakt en in gebruik genomen. Track & Trace oplossingen voor het logistieke vraagstuk tot hoogwaardige oplossingen om de kwaliteit van het product te waarborgen. 

  “Het is een tot nu toe ontzettend complex maar ook fantastisch project geworden! Ik ben positief over de ondersteuning en hulp die ik tot nu toe ontvangen heb in dit project” aldus Thomas Boogert

  Thomas Boogert, Secrid

  Meer zekerheid voor
  jouw OrderCheck?

  Op onze afdeling Customer Care vind je gemotiveerde en ervaren Service Engineers die je ondersteunen bij alle service gerelateerde zaken. Uiteraard met een voortdurende focus op een duurzame relatie. Om een optimale uptime te garanderen en de Mean Time To Repair (MTTR) te verkorten, biedt Kobobss de mogelijkheid om de juiste onderdelen op het juiste moment en de juiste plaats aan te bieden.

   

  Offerte opvragen?

  Je bent benieuwd wat de OrderCheck voor jouw bedrijf en proces kan betekenen? Dat begrijpen we, je investeert hiermee namelijk in de toekomst en in je bedrijf. We willen graag goed beoordelen hoe onze oplossing optimaal in jouw proces presteert. Vul daarom je gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.