Go to top
 • nl
 • en
 • Persoonlijk consult

  Ervaar je een probleem in het verpakkingsproces of wil je nagaan of er ruimte is voor optimalisatie binnen jouw productielijn? Aan de hand van een persoonlijk consult onderzoekt Kobobss of én waar zich een eventuele hindernis voordoet. Wij voorzien je van deskundig advies en bieden een passende oplossing. Kortom, we bekijken eerst of producten foutief geproduceerd worden en wat de impact daarvan is. Daarna wordt een eventueel prestatieprobleem verholpen en voeg je waarde toe aan je OEE (Overall Equipment Effectiveness). Met als resultaat: 

  • Tijdwinst 
  • Verbeterde kostenreductie 
  • Kwaliteitswaarborging 
  • Een uitstekend klantimago 

  Deskundig advies

  Advies nummer één: wanneer zich een probleem in de productielijn voordoet, is het verstandig een stap terug te nemen en eerst de oorzaak goed in kaart te brengen. Doordat je nauw betrokken bent bij het productieproces bestaat de kans dat je te snel tot een oplossing komt. Dankzij het deskundige advies van een Kobobss consultant weet je zeker dat je niet aan symptoombestrijding doet.

  De juiste oplossing

  Wij starten altijd vanuit het ‘waarom’ en hebben een analytische aanpak. We bieden jou de juiste tools om de situatie qua kosten in kaart te brengen. Met behulp van die informatie kan een weloverwogen investeringsbeslissing genomen worden. Daarnaast doen we onderzoek naar de trends en ontwikkelingen in de markt, zodat je daadwerkelijk overgaat tot een toekomstbestendige oplossing.

  Advies op maat

  Tijdens de kennismaking komt een van onze experts het liefst bij jou langs. Zo kunnen we het productieproces van dichtbij bekijken en de situatie goed inbeelden. We maken een diagnose en zodra het kernprobleem bij ons duidelijk is, vertalen we dit naar de naar de mogelijkheden die Kobobss te bieden heeft. Ons advies ronden we af met een op maat gemaakte aanbieding. Ben je benieuwd wat een consult voor jou kan betekenen? Kom direct in contact met ons. We horen graag van je!

  Met kennis en passie

  Kobobss ondersteunt ons bij het versnellen van vraagstukken op het gebied van inpakoptimalisatie en kwaliteitsinspectie.
  Hun kennis en praktijkervaring zijn een goede boost onder projecten en verbetertrajecten.
  Voor zowel bestaande optimalisaties als ook het meedenken richting de toekomst.

  Onze prettige samenwerking resulteert in mooie oplossingen.
  Een brede ervaring en specialistische kennis is een goede mix die ze succesvol weten in te zetten.

  Van advies tot uitvoering, get the job done!

  John Verbrugge, Lamb Weston / Meijer

  Complexiteit met goed resultaat

  Industrieel ontwerp en mode komen samen in pocket-sized essentials van Secrid. Gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mensen en het milieu. Een echt partnerschap, samen met Secrid zijn diverse oplossingen bedacht, ontworpen, gemaakt en in gebruik genomen. Track & Trace oplossingen voor het logistieke vraagstuk tot hoogwaardige oplossingen om de kwaliteit van het product te waarborgen. 

  “Het is een tot nu toe ontzettend complex maar ook fantastisch project geworden! Ik ben positief over de ondersteuning en hulp die ik tot nu toe ontvangen heb in dit project” aldus Thomas Boogert

  Thomas Boogert, Secrid

  Wat wij belangrijk vinden

  Loyaliteit

  Bij Kobobss zijn wij oprecht, toegewijd én trots om een loyale en betrouwbare partner voor jou te zijn. Wij leveren op een open en eerlijke manier toegevoegde waarde aan jouw proces.

  Deskundigheid

  Omdat onze oplossingen in huis geproduceerd worden, doen we dit ook met onze software. Je kunt te allen tijde vertrouwen op onze kennis en vaardigheden, waarmee we altijd voor jou klaar staan.

  Aandacht

  We vinden het belangrijk om voor onze producten te blijven zorgen. Daarmee zorgen wij niet alleen voor onze oplossingen, maar ook voor jouw proces.

  Hoe kunnen we je helpen?

  Direct iemand spreken?

  Neem dan contact op met één van onze collega’s, zij staan je graag te woord.

  Bel +31 (0) 113 572 320

  Liever niet telefonisch?

  Stuur ons een email met je vraag en gegevens, zo kunnen we zo gericht mogelijk antwoord geven.

  Mail naar info@kobobss.com

  Laat ons van je horen

  Vragen of meer informatie nodig over onze producten of diensten?
  Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.