Go to top
 • nl
 • en
 • Customer Care

  Onze systemen zijn dé oplossing om te garanderen dat jouw producten het proces met de juiste kwaliteitsgaranties verlaten, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Wij beseffen dat jij je wilt concentreren op jouw eigen bedrijfsvoering en wilt doen waar jij goed in bent. Dit is exact waar onze Customer Care afdeling met de volgende diensten waarde toevoegt: 

  • Customer Service 
  • Spare Parts Service 
  • Inspectie en Service Contracten 

  Customer Service

  Op onze afdeling Customer Care vind je gemotiveerde en ervaren Service Engineers die je ondersteunen bij alle service gerelateerde zaken. Uiteraard met een voortdurende focus op een duurzame relatie. Zij verzorgen remote en field support, onderhoud, installatie, training en kwalificatie. 

  Spareparts Service

  Om een optimale uptime te garanderen en de Mean Time To Repair (MTTR) te verkorten, biedt Kobobss de mogelijkheid om de juiste onderdelen op het juiste moment en de juiste plaats aan te bieden. 

  Inspectie en Service Contracten

  Beide diensten, Customer- en Spareparts service, komen samen in onze inspectie en service contracten, de zogeheten Service Level Agreements. Deze contracten hebben als doel de systeembeschikbaarheid en productiviteit van de systemen te vergroten, de apparatuur in topconditie te houden en duidelijke afspraken te maken op het gebied van prijs, levertijd en responsiviteit. 

  Je kunt altijd op ze terugvallen!

  Nadat de zelf geïnstalleerde smart camera’s zijn vervangen door de PackCheck Flex van Kobobss, is er een solide oplossing die iedere verpakking volledig controleert.

  “Naast het kiezen van deze solide oplossing boven de smart camera, is de keuze voor Kobobss gemaakt vanwege de kennis, ervaring en service. Op de Customer Care van Kobobss kan altijd terug gevallen worden in het geval van vragen”. 

  Arno Sanberg, de Menken Keuken

  Wat wij belangrijk vinden

  Loyaliteit

  Bij Kobobss zijn wij oprecht, toegewijd én trots om een loyale en betrouwbare partner voor jou te zijn. Wij leveren op een open en eerlijke manier toegevoegde waarde aan jouw proces.

  Deskundigheid

  Omdat onze oplossingen in huis geproduceerd worden, doen we dit ook met onze software. Je kunt te allen tijde vertrouwen op onze kennis en vaardigheden, waarmee we altijd voor jou klaar staan.

  Aandacht

  We vinden het belangrijk om voor onze producten te blijven zorgen. Daarmee zorgen wij niet alleen voor onze oplossingen, maar ook voor jouw proces.

  Hoe kunnen we je helpen?

  Direct iemand spreken?

  Neem dan contact op met één van onze collega’s, zij staan je graag te woord.

  Bel +31 (0) 113 572 320

  Liever niet telefonisch?

  Stuur ons een email met je vraag en gegevens, zo kunnen we zo gericht mogelijk antwoord geven.

  Mail naar info@kobobss.com

  Laat ons van je horen

  Vragen of meer informatie nodig over onze producten of diensten?
  Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.