Go to top
 • nl
 • en
 • Over Kobobss

  Ons bedrijf bevindt zich in Yerseke, een plek waar wij met een gedreven team werken aan jouw oplossingen. Wij zijn betrokken en investeren in elkaar om samen zorgvuldig te groeien. Met een gezonde dosis lef verlegt ons krachtige team grenzen en creëren wij met veel plezier oplossingen voor jouw uitdagingen, hoe groot of klein die ook zijn.

  We maken plezier en toffe oplossingen! 

  Onze passie

  Ons team bestaat uit mensen met passie voor techniek. Wij staan voor professionaliteit en gaan voor kwaliteit. Daarom investeren wij samen in de beste kennis en vakmanschap om jou de meest innovatieve oplossing te bieden voor jouw vraag. 

  Wat wij belangrijk vinden

  Aandacht

  We vinden het belangrijk om voor onze producten te blijven zorgen. Daarmee zorgen wij niet alleen voor onze oplossingen, maar ook voor jouw proces.

  Loyaliteit

  Bij Kobobss zijn wij oprecht, toegewijd én trots om een loyale en betrouwbare partner voor jou te zijn. Wij leveren op een open en eerlijke manier toegevoegde waarde aan jouw proces.

   

  Deskundigheid

  Omdat onze oplossingen in huis geproduceerd worden, doen we dit ook met onze software. Je kunt te allen tijde vertrouwen op onze kennis en vaardigheden, waarmee we altijd voor jou klaar staan.

  Al jaar en dag is Kobobss trotse en trouwe partner van Datalogic

  Datalogic is een wereldwijde technologieleider op het gebeid van barcode readers, mobiele computers, sensoren voor detectie, meten en veiligheid, vision en laser markeer systemen. Vele projecten zijn samen met Datalogic succesvol ingevuld, met als basis: de solide hardware en software. Kortom, een relatie om op de bouwen. 

  Datalogic

  Hoe kunnen we je helpen?

  Direct iemand spreken?

  Neem dan contact op met één van onze collega’s, zij staan je graag te woord.

  Bel +31 (0) 113 572 320

  Liever niet telefonisch?

  Stuur ons een email met je vraag en gegevens, zo kunnen we zo gericht mogelijk antwoord geven.

  Mail naar info@kobobss.com

  Werken bij Kobobss?

  Dat snappen we! Neem een kijkje op onze vacaturepagina en ontdek of jouw functie hiertussen zit!

  Bekijk vacatures >

  Ons team

  Bij Kobobss vinden we het belangrijk dat je altijd bij ons terecht kunt voor service en support. Met een deskundig team helpen we je graag verder op weg met jouw oplossing. Onze eigen service mensen zorgen voor onze systemen bij onze wereldwijde klanten.
  Wij leveren als team de complete oplossing compleet werkend opgeleverd !

  Bekijk hier onze systemen