Go to top
 • nl
 • en
 • Connectiviteit

  De inspectiemachines van Kobobss zijn in iedere productielijn te integeren en met elk apparaat te verbinden. Met onze eigen Software & Data-analyse zorgen we voor een makkelijke en nuttige connectie tussen de oplossing en jouw apparaten.

  Visionsoftware & Data-analyse

  De software is af te stemmen op jouw specifieke wensen. Software & Data-analyse op maat dus. Wij zorgen ervoor dat de oplossing werkt zoals jij wilt dat deze werkt.

  Gebruiksgemak

  Door onze eigen Software & Data-analyse stel je de oplossing eenvoudig zelf in. Je geeft aan welke parameters je wilt controleren en stem je deze af met de PackCheck oplossing.

  Dashboard & Registratietool

  Na een registratie, krijg je toegang tot het dashboard. Hierin vind je alle data van de verpakkingen en stel je zelf grafieken en tabellen samen. Zo heb je alle gegevens in één overzichtelijk scherm.

  Logging en Registratie

  Ieder product wordt gecontroleerd op de door jouw gewenste eigenschappen. De resultaten van deze controle wil je opslaan en dat is uiteraard onderdeel van PackCheck Connect. Naast het opslaan van de resultaten, blijven ook de foto’s van foutieve producten en diverse moment in de productierun bewaard. Dat betekent geen steekproeven meer door jouw personeel, maar een 100% controle voor ieder product en opgeslagen resultaten op de gewenste locatie.

  Ben je benieuwd naar de statistieken van de PackChecks of wil je op een later tijdstip de inspectieresultaten inzien? Log dan (op afstand) eenvoudig in op de Webportal. 

  Gebruiksgemak

  Door de inrichting op basis van verschillende gebruikersniveaus, navigeer jij op een eenvoudige wijze door het landschap heen. Zo kun je als operator door de Live Monitor de huidige status inzien, waarbij het bedieningsgemak volgens onze partners dé factor is die PackCheck Connect onderscheidend maakt. Naast de eenvoudige bediening kenmerkt PackCheck Connect zich door het toegankelijke beheermodel. Iedere verpakking, of onderdeel van een verpakking, die je wilt inspecteren is op een eenvoudige wijze in te lezen en te beheren.

  Connectiviteit

  Communiceren met jouw ERP, WMS of MES systeem wordt steeds belangrijker en daarom is PackCheck Connect hier volledig op ingericht. Wij verbinden onze oplossingen met jouw systeem zodat de (zuivere) data vanuit jouw systeem wordt gehaald en de controle 100% correct is en voorzien van de juiste data. 

  Voor het voeden van OEE data is PackCheck Connect uitermate geschikt, deze oplossing registreert de geproduceerde, afgekeurde (en uitgeworpen) en goedgekeurde aantallen. Kortom: waardevolle informatie over jouw productie. 

  PackCheck

  Consumentenverpakking
  Inspecteren
  Verifiëren
  Eenvoudige bediening
  Bekijk PackCheck >

  PackCheck Plus

  Omverpakkingen
  Remote management/support
  Configureerbaar
  Identificeren
  Bekijk PackCheck Plus >

  PackCheck Flex

  Inspectie maatwerk
  Integratie op jouw proces
  Uitgebreid identificatiesysteem
  Database verbinding
  Bekijk PackCheck Flex >