Go to top
 • nl
 • en
 • Een totaal oplossing

  De inspectiemachines van Kobobss zijn in én op iedere productielijn te integreren. Kobobss levert het complete systeem als Turn-Key oplossing, of integreert deze met onze PackCheck Flex op uw bestaande systemen.

  Loma & Kobobss

  Kobobss voegt met de PackCheck Combo een cameracontrole toe aan de bestaande inspectiesystemen van Loma. Hiermee wordt de aanschafdrempel voor inline camera-controle nog lager. Slim toch!

  Verzamelen van bewijslast

  Door de toevoeging van cameracontrole is het niet meer nodig handmatig de kwaliteitscontrole uit te voeren. De inspectiedata en -beelden worden opgeslagen en gepresenteerd door ons web-dashboard.

  Al uw producten gecontroleerd

  Alle producten worden gecontroleerd, inclusief de bekende PV-test en logging van beeld en data voor elk product. Garantie op verpakkingskwaliteit met 100% zekerheid voor de toekomst.

  Logging en Registratie

  Ieder product wordt gecontroleerd op de door jouw gewenste eigenschappen. De resultaten van deze controle wil je opslaan en dat is uiteraard onderdeel van PackCheck Combo. Naast het opslaan van de resultaten, blijven ook de foto’s van foutieve producten en diverse momenten in de productierun bewaard. Dat betekent geen steekproeven meer door jouw personeel, maar een 100% controle voor ieder product en opgeslagen digitale resultaten op de door jou gewenste locatie.

  Ben je benieuwd naar de statistieken van de PackChecks of wil je op een later tijdstip de inspectieresultaten inzien? Log dan (op afstand) eenvoudig in op de Webportal.

  Software

  Communiceren met jouw ERP, WMS of MES-systeem wordt steeds belangrijker en daarom is PackCheck Connect hier volledig op ingericht. Wij verbinden onze oplossingen met jouw systeem zodat de (zuivere) data vanuit jouw systeem wordt gehaald, de controle 100% correct is en voorzien wordt van de juiste data.

  Voor het voeden van OEE-data is PackCheck Connect uitermate geschikt, deze oplossing registreert de geproduceerde, afgekeurde (en uitgeworpen) en goedgekeurde aantallen. Kortom: waardevolle informatie over jouw productie.

  Connectiviteit

  Dankzij inrichting op basis van verschillende gebruikersniveaus, navigeer jij op een eenvoudige wijze door het landschap heen. Zo kun je als operator via de Live Monitor de huidige status inzien, waarbij het bedieningsgemak volgens onze partners dé factor is die PackCheck Combo onderscheidend maakt. Naast de eenvoudige bediening kenmerkt PackCheck Connect zich door het toegankelijke beheermodel. Iedere verpakking, of onderdeel van een verpakking, die je wilt inspecteren is op een eenvoudige wijze in te lezen en te beheren.

  'Een hele mooie toevoeging'

  Voor onze metaal en weeg systemen is de toevoeging van de Packcheck uniek. Camera controle borgt hiermee naast een juist gewicht en de controle op metaal houdende deeltjes, nu ook de verpakking zelf.

  Een Kobobss integratie die getuigd van kennis van de markt. Een totaaloplossing voor de optimale controle van de kwaliteit van het eind product. De Packcheck Combo maakt is een zeer interessant product voor een nog bredere markt.

  Een prachtige totaal oplossing!

  Loma Systems

  Waar anderen stoppen, durft Kobobss een stapje meer te zetten

  Moba, wereldwijd toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. 

  In het proces van automatisering en robotisering is er behoefte aan het identificeren van om-dozen. Door Kobobss is de PackCheck Plus ontwikkeld en is er gebouwd aan een solide oplossing voor de ei-industrie. Wereldwijd inzetbaar met de ondersteuning van ons support team. 

  MOBA

  PackCheck Product

  Consumentenverpakking
  Inspecteren
  Verifiëren
  Eenvoudige bediening
  Bekijk PackCheck Product >

  PackCheck Plus

  Omverpakkingen
  Remote management/support
  Configureerbaar
  Identificeren
  Bekijk PackCheck Plus >

  PackCheck Can

  Label en dop inspectie
  Camera controle
  Barcode inspectie
  Kwaliteitsborging
  Bekijk PackCheck Can >