Go to top
 • nl
 • en
 • Wanneer kies je voor inspectie-automatisering?

  Als je producten (met allergenen) produceert en verpakt, is de controle op juistheid van groot belang. Je wilt een terugroepactie voorkomen en de klanttevredenheid verhogen. Dit doen wij door ieder product dat jouw klant ontvangt volledig te controleren. Naast de controle op jouw producten, wil je ook inzicht in de waardevolle productie-informatie en indien nodig hierop bijsturen.

  'Ons proces nog beter geborgd'

  Voor onze locatie in Warmenhuizen waren wij op zoek naar een kwaliteit controle systeem op onze verticale verpakking machines. Voor alle zakken met groenten wordt de juistheid van de gebruikte folie, codes en labels gecontroleerd!

  Uit de selectieprocedure is Kobobss uitgekozen om deze oplossing voor ons te leveren. Het resultaat is een naadloos geïntegreerd systeem compleet automatisch verstelbare camera’s. Voor de beheerder en gebruiker van het systeem is het live web-dashboard beschikbaar voor inspectie resultaten.

  Een hele mooie oplossing!

  Vezet – Warmenhuizen

  Een solide oplossing...

  De Menken Keuken produceert en verpakt de heerlijkste salades en vleeswaren. De Menken Keuken groeit explosief door export en assortimentsuitbreiding. De kernwaarde van De Menken Keuken is: “kwaliteitsproducten produceren om ons te onderscheiden binnen de markt”. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en met deze reden heeft men gekozen voor de PackCheck als dé oplossing. Een volledige inline controle van de verpakking die wordt geproduceerd. 

  “Een solides oplossing waar ik voor de volle 100% op vertrouw”, betreft de PackCheck zoals Arno Sanberg deze omschrijft. 

  Arno Sanberg, de Menken Keuken

  Meer zekerheid voor
  jouw PackCheck Foil?

  Op onze afdeling Customer Care vind je gemotiveerde en ervaren Service Engineers. Zij ondersteunen je bij alle servicegerelateerde zaken. Uiteraard met de voortdurende focus op een duurzame onderlinge relatie. Kobobss biedt jou graag de juiste onderdelen op het juiste moment én op de juiste plaats aan. Zo verkorten we de Mean Time To Repair (MTTR) én garanderen we een optimale uptime!

  PackCheck Foil

  De PackCheck Foil-oplossing van Kobobss bestaat uit een geautomatiseerde camera-inspectie die door ons volledig geïntegreerd wordt in jouw machine en proces.

  Kenmerken:

  Barcode

  Vision

  Volledige integratie

  Logging en registratie

  Automatische ombouw

  Offerte opvragen?

  Ben je benieuwd wat PackCheck Foil voor jouw bedrijf en proces kan betekenen? Groot gelijk. Je investeert hiermee namelijk in een toekomstbestendige productie. We willen je graag goed adviseren door te beoordelen hoe onze oplossing optimaal in jouw proces presteert. Als je hiernaast jouw gegevens invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

   PackCheck Product

   Consumentenverpakking
   Inspecteren
   Verifiëren
   Eenvoudige bediening
   Bekijk PackCheck Product >

   PackCheck Plus

   Omverpakkingen
   Remote management/support
   Configureerbaar
   Identificeren
   Bekijk PackCheck Plus >

   PackCheck Can

   Label en dop inspectie
   Camera controle
   Barcode inspectie
   Kwaliteitsborging
   Bekijk PackCheck Can >