Go to top
 • nl
 • en
 • Wanneer kies je voor inspectie-automatisering?

  Als je producten (met allergenen) produceert en verpakt, is de controle op juistheid van groot belang. Je wilt een terugroepactie voorkomen en de klanttevredenheid verhogen. Dit doen wij door ieder product dat jouw klant ontvangt volledig te controleren. Naast de controle op jouw producten, wil je ook inzicht in de waardevolle productie-informatie en indien nodig hierop bijsturen.

  Je kunt altijd op ze terugvallen!

  Nadat de zelf geïnstalleerde smart camera’s zijn vervangen door de PackCheck Flex van Kobobss, is er een solide oplossing die iedere verpakking volledig controleert.

  “Naast het kiezen van deze solide oplossing boven de smart camera, is de keuze voor Kobobss gemaakt vanwege de kennis, ervaring en service. Op de Customer Care van Kobobss kan altijd terug gevallen worden in het geval van vragen”. 

  Arno Sanberg, de Menken Keuken

  De kwaliteit van ons product wordt gewaarborgd door deze oplossing

  De Oliebron is een van de grootste onafhankelijke producenten van smeermiddelen in West-Europa. Haar klantenkring bestaat uit grote oliemaatschappijen en smeeroliehandelaren. Door een combinatie van een zeer breed smeerolieassortiment, diverse verpakkingslijnen en klant specifieke etiketten zijn de mogelijkheden daarbij haast eindeloos.

  Om de kwaliteit van de producten en de verpakkingen te waarborgen heeft Kobobss een PackCheck Flex oplossing geleverd. Het etiket en de doppen worden gecontroleerd op juistheid, kwaliteit en het juist positioneren.

  een mooie oplossing om onze automatische lijn kwalitatief te borgen. Goed project Kobobss!” aldus Hans van den Bosch

  Hans van den Bosch, De Oliebron

  Meer zekerheid voor
  jouw PackCheck Go?

  Op onze afdeling Customer Care vind je gemotiveerde en ervaren Service Engineers die je ondersteunen bij alle service gerelateerde zaken. Uiteraard met een voortdurende focus op een duurzame relatie. Om een optimale uptime te garanderen en de Mean Time To Repair (MTTR) te verkorten, biedt Kobobss de mogelijkheid om de juiste onderdelen op het juiste moment en de juiste plaats aan te bieden.

  Meer Customer Care >

   

  PackCheck Connect

  Ook beschikbaar in combinatie met de Packcheck Go. Een Eenvoudige bediening, een toegankelijk beheermodel en altijd de huidige status kunnen zien. PackCheck Connect; de verbindende factor binnen onze PackCheck productgroep. Benieuwd hoe onze software jouw proces verbetert?

  Ontdek PackCheck Connect >

  Samenstellen PackCheck Go

  Een PackCheck Go oplossing is modulair, wij kiezen de juiste samenstelling voor uw productieproces. 

  Opties bij samenstellen:

  Barcode

  Vision

  Op huidige productie lijn

  Bedieningsscherm

  Uitwerpsysteem

  Offerte opvragen?

  Je bent benieuwd wat de PackCheck Go voor jouw bedrijf en proces kan betekenen? Dat begrijpen we, je investeert hiermee namelijk in de toekomst en in je bedrijf. We willen graag goed beoordelen hoe onze oplossing optimaal in jouw proces presteert. Vul daarom je gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

   PackCheck Product

   Consumentenverpakking
   Inspecteren
   Verifiëren
   Eenvoudige bediening
   Bekijk PackCheck Product >

   PackCheck Flex

   Inspectie maatwerk
   Integratie op jouw proces
   Uitgebreid identificatiesysteem
   Database verbinding
   Bekijk PackCheck Flex >

   PackCheck Connect

   Software
   Data- en Beeldanalyse
   Integratie
   Logging
   Bekijk PackCheck Connect >