Go to top
 • nl
 • en
 • Samenstellen PackCheck Flex

  Een PackCheck Flex oplossing is maatwerk, daarom integreren wij deze volledig in jouw productieproces. 

  Opties bij samenstellen:

  Dopcontrole

  Identificatie

  Vision

  Turnkey

  Op huidige productie lijn

  360°

  Uitwerpsysteem

  Een solide oplossing...

  De Menken Keuken produceert en verpakt de heerlijkste salades en vleeswaren. De Menken Keuken groeit explosief door export en assortimentsuitbreiding. De kernwaarde van De Menken Keuken is: “kwaliteitsproducten produceren om ons te onderscheiden binnen de markt”. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en met deze reden heeft men gekozen voor een PackCheck Flex oplossing. Een volledige inline controle van de verpakking die wordt geproduceerd. 

  “Een solides oplossing waar ik voor de volle 100% op vertrouw”, betreft de PackCheck Flex zoals Arno Sanberg deze omschrijft. 

  Arno Sanberg, de Menken Keuken

  Operators kiezen voor het Kobobss systeem

  Rijk Zwaan, een internationaal groenteveredelingsbedrijf met ruim 3000 medewerkers in 30 verschillende landen. Reeds sinds 2017 draaien onze systemen bij Rijk Zwaan, hierbij is het proces geautomatiseerd. Wat aan het begin erg lastig was, is uiteindelijk uitgegroeid tot een mooie oplossing. De operator is in dit proces het allerbelangrijkste geweest. Door een goede projectmanagement aanpak, is het project tot een succes gekomen.

  “De operators vragen juist naar het systeem van Kobobss, het is erg fijn om hiermee te werken.” alsdus Gert-Jan Geschiere.

  Gert-Jan Geschiere, Rijk Zwaan

  De kwaliteit van ons product wordt gewaarborgd door deze oplossing

  De Oliebron is een van de grootste onafhankelijke producenten van smeermiddelen in West-Europa. Haar klantenkring bestaat uit grote oliemaatschappijen en smeeroliehandelaren. Door een combinatie van een zeer breed smeerolieassortiment, diverse verpakkingslijnen en klant specifieke etiketten zijn de mogelijkheden daarbij haast eindeloos.

  Om de kwaliteit van de producten en de verpakkingen te waarborgen heeft Kobobss een PackCheck Flex oplossing geleverd. Het etiket en de doppen worden gecontroleerd op juistheid, kwaliteit en het juist positioneren.

  een mooie oplossing om onze automatische lijn kwalitatief te borgen. Goed project Kobobss!” aldus Hans van den Bosch

  Hans van den Bosch, De Oliebron

  Complexiteit met goed resultaat

  Industrieel ontwerp en mode komen samen in pocket-sized essentials van Secrid. Gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mensen en het milieu. Een echt partnerschap, samen met Secrid zijn diverse oplossingen bedacht, ontworpen, gemaakt en in gebruik genomen. Track & Trace oplossingen voor het logistieke vraagstuk tot hoogwaardige oplossingen om de kwaliteit van het product te waarborgen. 

  “Het is een tot nu toe ontzettend complex maar ook fantastisch project geworden! Ik ben positief over de ondersteuning en hulp die ik tot nu toe ontvangen heb in dit project” aldus Thomas Boogert

  Thomas Boogert, Secrid

  Meer zekerheid voor
  jouw PackCheck?

  Op onze afdeling Customer Care vind je gemotiveerde en ervaren Service Engineers die je ondersteunen bij alle service gerelateerde zaken. Uiteraard met een voortdurende focus op een duurzame relatie. Om een optimale uptime te garanderen en de Mean Time To Repair (MTTR) te verkorten, biedt Kobobss de mogelijkheid om de juiste onderdelen op het juiste moment en de juiste plaats aan te bieden.

  Meer Customer Care >

   

  PackCheck Connect

  Eenvoudige bediening, een toegankelijk beheermodel en altijd de huidige status kunnen zien. Zomaar een greep uit de voordelen van PackCheck Connect; de verbindende factor binnen onze PackCheck productgroep. Benieuwd hoe onze software jouw proces verbetert?

  Ontdek PackCheck Connect >

  Offerte opvragen?

  Je bent benieuwd wat de PackCheck voor jouw bedrijf en proces kan betekenen? Dat begrijpen we, je investeert hiermee namelijk in de toekomst en in je bedrijf. We willen graag goed beoordelen hoe onze oplossing optimaal in jouw proces presteert. Vul daarom je gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

   PackCheck Product

   Consumentenverpakking
   Inspecteren
   Verifiëren
   Eenvoudige bediening
   Bekijk PackCheck Product >

   PackCheck Go

   Eenvoudige inline controle
   Eenvoudig in gebruik
   Camera controle
   Barcode inspectie
   Bekijk PackCheck Go >

   PackCheck Plus

   Omverpakkingen
   Remote management/support
   Configureerbaar
   Identificeren
   Bekijk PackCheck Plus >