Go to top
 • nl
 • en
 • Wanneer kies je voor inspectie-automatisering?

  Als je producten (met allergenen) produceert en verpakt, is de controle op juistheid van groot belang. Je wilt een terugroepactie voorkomen en de klanttevredenheid verhogen. Dit doen wij door ieder product dat jouw klant ontvangt volledig te controleren. Naast de controle op jouw producten, wil je ook inzicht in de waardevolle productie-informatie en indien nodig hierop bijsturen.

  Waar anderen stoppen, durft Kobobss een stapje meer te zetten

  Moba, wereldwijd toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. 

  In het proces van automatisering en robotisering is er behoefte aan het identificeren van om-dozen. Door Kobobss is de PackCheck Plus ontwikkeld en is er gebouwd aan een solide oplossing voor de ei-industrie. Wereldwijd inzetbaar met de ondersteuning van ons support team. 

  MOBA

  Meer zekerheid voor
  jouw PackCheck Plus?

  Op onze afdeling Customer Care vind je gemotiveerde en ervaren Service Engineers die je ondersteunen bij alle service gerelateerde zaken. Uiteraard met een voortdurende focus op een duurzame relatie. Om een optimale uptime te garanderen en de Mean Time To Repair (MTTR) te verkorten, biedt Kobobss de mogelijkheid om de juiste onderdelen op het juiste moment en de juiste plaats aan te bieden.

  Meer Customer Care >

   

  PackCheck Plus, jouw oplossing

  Offerte opvragen?

  Je bent benieuwd wat de PackCheck Plus voor jouw bedrijf en proces kan betekenen? Dat begrijpen we, je investeert hiermee namelijk in de toekomst en in je bedrijf. We willen graag goed beoordelen hoe onze oplossing optimaal in jouw proces presteert. Vul daarom je gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

   PackCheck Product

   Consumentenverpakking
   Inspecteren
   Verifiëren
   Eenvoudige bediening
   Bekijk PackCheck Product >

   PackCheck Combo

   Wegen, metaaldetectie en cameracontrole
   Integratie op jouw proces
   Camera controle
   Integratie
   Bekijk PackCheck Combo >

   PackCheck Can

   Label en dop inspectie
   Camera controle
   Barcode inspectie
   Kwaliteitsborging
   Bekijk PackCheck Can >