Go to top
 • nl
 • en
 • PackCheck Inspectie Platform

  Als producent wilt u de beste producten leveren aan uw klanten. Foutieve verpakkingen, terugroepacties, stilstand en herstelwerkzaamheden kosten geld en energie. Kobobss helpt organisaties dit te voorkomen en garandeert borging van het verpakkingsproces.

  Met onze eigen ontwikkelde ViTrack© software realiseren wij structurele verbeteringen in het productieproces en controleren wij het verpakken van jouw producten. Van grondstoffen tot en met de pallet met eindproducten. Het resultaat: tijdwinst, afvalreductie, kwaliteitsborging en een uitstekend klantimago.

  Bekijk hier de Video >

  Op uw bestaande lijn

  Onze standaard modules passen perfect in elke situatie op uw bestaande productie lijn. Wij werken volgens een vaste methode waarbij de juiste inspectie op de juiste plaats geïntegreerd wordt. Mechanisch, elektrisch en op software 1 geheel in uw fabriek!

  Schaalbaar

  Het PackCheck Platform wordt eenmalig aangeschaft en is flexibel inzetbaar. Door het schaalbare model wordt het toegepast bij veel grote en kleine producenten.

  Visualiseren

  Met het PackCheck Platform is het mogelijk om de inspectieprocessen te visualiseren, bedienen en registreren.

  ViTrack© Software

  Met onze eigen ontwikkelde ViTrack© software realiseren wij structurele verbeteringen in het productieproces en controleren wij het verpakken van uw producten.

  Modulair Platform

  Samenstellen PackCheck Platform

  Barcode

  Vision

  Op huidige productielijn

  Bedieningsscherm

  Uitwerpsysteem

  Dopcontrole

  Identificatie

  Turnkey

  360°

  Inzicht in productinformatie

  Naast controle op de juistheid van de producten en verpakking, geven wij ook inzicht in waardevolle productinformatie. Data- en beeldinformatie wordt opgeslagen om grip te houden op het verpakkingsproces. Deze informatie kan gebruikt worden als bewijslast naar uw eindklant.

  Wanneer kies je voor inspectie-automatisering?

  Als je producten (met allergenen) produceert en verpakt, is de controle op juistheid van groot belang. Je wilt een terugroepactie voorkomen en de klanttevredenheid verhogen. Dit doen wij door ieder product dat jouw klant ontvangt volledig te controleren. Naast de controle op jouw producten, wil je ook inzicht in de waardevolle productie-informatie en indien nodig hierop bijsturen.

  'Ons proces nog beter geborgd'

  Voor onze locatie in Warmenhuizen waren wij op zoek naar een kwaliteit controle systeem op onze verticale verpakking machines. Voor alle zakken met groenten wordt de juistheid van de gebruikte folie, codes en labels gecontroleerd!

  Uit de selectieprocedure is Kobobss uitgekozen om deze oplossing voor ons te leveren. Het resultaat is een naadloos geïntegreerd systeem compleet automatisch verstelbare camera’s. Voor de beheerder en gebruiker van het systeem is het live web-dashboard beschikbaar voor inspectie resultaten.

  Een hele mooie oplossing!

  Vezet – Warmenhuizen

  Je kunt altijd op ze terugvallen!

  Nadat de zelf geïnstalleerde smart camera’s zijn vervangen door de PackCheck van Kobobss, is er een solide oplossing die iedere verpakking volledig controleert.

  “Naast het kiezen van deze solide oplossing boven de smart camera, is de keuze voor Kobobss gemaakt vanwege de kennis, ervaring en service. Op de Customer Care van Kobobss kan altijd terug gevallen worden in het geval van vragen”. 

  Arno Sanberg, de Menken Keuken

  Trots op de opdrachtgevers die we hebben: