Go to top
 • nl
 • en
 • PackCheck Platform

  Als producent wilt u de beste producten leveren aan uw klanten. Foutieve verpakkingen, terugroepacties, stilstand en herstelwerkzaamheden kosten geld en energie. Kobobss helpt organisaties dit te voorkomen en garandeert borging van het verpakkingsproces.

  Met onze eigen ontwikkelde ViTrack© software realiseren wij structurele verbeteringen in het productieproces en controleren wij het verpakken van jouw producten. Van grondstoffen tot en met de pallet met eindproducten. Het resultaat: tijdwinst, afvalreductie, kwaliteitsborging en een uitstekend klantimago.

  Onze aanpak

  Inzicht in productinformatie

  Naast controle op de juistheid van de producten en verpakking, geven wij ook inzicht in waardevolle productinformatie. Data- en beeldinformatie wordt opgeslagen om grip te houden op het verpakkingsproces. Deze informatie kan gebruikt worden als bewijslast naar uw eindklant.

  Schaalbaar

  Het PackCheck Platform wordt eenmalig aangeschaft en is flexibel inzetbaar. Door het schaalbare model wordt het toegepast bij veel grote en kleine producenten.

  Visualiseren

  Met het PackCheck Platform is het mogelijk om de inspectieprocessen te visualiseren, bedienen en registreren.

  ViTrack© Software

  Met onze eigen ontwikkelde ViTrack© software realiseren wij structurele verbeteringen in het productieproces en controleren wij het verpakken van uw producten.

  PackCheck Platform, jouw oplossing

  Samenstellen PackCheck Platform

  Barcode

  Vision

  Op huidige productielijn

  Bedieningsscherm

  Uitwerpsysteem

  Dopcontrole

  Identificatie

  Turnkey

  360°

  Wanneer kies je voor inspectie-automatisering?

  Als je producten (met allergenen) produceert en verpakt, is de controle op juistheid van groot belang. Je wilt een terugroepactie voorkomen en de klanttevredenheid verhogen. Dit doen wij door ieder product dat jouw klant ontvangt volledig te controleren. Naast de controle op jouw producten, wil je ook inzicht in de waardevolle productie-informatie en indien nodig hierop bijsturen.

  Trots op de opdrachtgevers die we hebben: